Pınarca Ortaokulu

Vizyon: Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda çalışarak, Attatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş ve güçlü bir Türkiye yaratma sevdalısı, akılcı düşünebilen, ezberci olmayan yaratıcı bireyler yetiştirmek ve bir üst öğrenim kurumuna kıvançla uğurlamak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, sürekli kendini yenileyerek gelişmeleri takip eden, bilgili, becerikli, sorun çözen araştıran, özgüveni yüksek, toplumsal değerlere bağlı bireyler yetiştirip çevresini aydınlatan, herkesin güven duyduğu bir eğitim kurumu olmak.

Başarılar:

Saatler: 08.45-15.25
Isınma: Doğalgazlı
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://pinarcaoo.meb.k12.tr

Adres - Pınarça Mahallesi. 2448 Sokak. İç Kapı No1 Kapaklı/TEKİRDAĞ

Yerleşim Yeri - Pınarça Mahallesi. İç Kapı No:1 Kapaklı/TEKİRDAĞ

Adres - Pınarça Mahallesi. 2448 Sokak. İç Kapı No1 Kapaklı/TEKİRDAĞ

Ulaşım Okulumuza Pınarça Mahallesi ile Çerkezköy ve Kapaklı arası çalışan belediye otobüslerini kullanarak gelebilirsiniz. Mahallemize Çerkezköy´den Öztrak caddesinden, Kapaklı´dan ise belediye binasının önünden otobüsler kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Tekirdağ´a 65 km. Kapaklı´ya 3 km. uzaklıktadır.